Subvencions a entitats i associacions de Martorelles

Dilluns, 8 de juliol de 2013 a les 00:00
Nota de premsa 09/07/2013 Aprovades les Bases de Subvenció pel 2013


El passat 4 de juliol la Junta de Govern Local aprovava el nou model de Bases de Subvenció de Martorelles


Impulsades per la Regidoria de Participació, amb la col•laboració dels serveis de Cultura i Joventut, Esports, Serveis Socials i Gent Gran, i amb la participació d’entitats locals, el passat 4 de juliol van redactar-se les noves Bases de Subvenció a Martorelles.

Tres mesos de feina coordinada per diverses regidories i entitats donen com a resultat unes Bases millor adaptades al marc legal i a l’activitat ordinària de les entitats martorellessenques.

Així doncs, trobem a la convocatòria d’enguany nous ítems de valoració, molt més clars i fàcils d’aplicar pels projectes que es presentin. Entre ells destaquen el foment del teixit associatiu local, la igualtat de gènere, el foment de la convivència o el civisme, la innovació en les propostes...

A les mateixes Bases les entitats podran presentar fins a tres projectes d’activitats, quan abans es subvencionava el calendari anual d’activitats, qüestió que facilita tant la feina de justificació com la interpretació de les valoracions que es realitzen per part del cos tècnic municipal.

La convocatòria està dirigida a entitats i persones que realitzin activitats susceptibles de ser subvencionades en algun d’aquests àmbits d’actuació: l’esportiu, el cultural, el juvenil, l’educació en el lleure, el foment de l’educació i la participació a l’escola, l’atenció a la diversitat, les activitats per gent gran i les activitats de caràcter veïnal.

La convocatòria per presentar projectes d’activitats és de 30 dies naturals a comptar des de la publicació de les mateixes al Diari Oficial de la Província de Barcelona, i les activitats que es presentin han de ser realitzades durant el 2013.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:09