Nadal a Martorelles

Dilluns, 6 de gener de 2014 a les 00:00
Nadal a Martorelles

 

 

Els més petits del municipi van participar en diferents activitats

 

Martorelles ha viscut un Nadal màgic. Primer, uns 400 infants no van desaprofitar l’ocasió de fer cagar el Tió de Nadal que va organitzar Llamps i Trons el passat dissabte 21 de desembre a l’Envelat. 

 

Les activitats nadalenques van seguir amb la quarta edició de la Nadal Familiar que enguany va tenir una mitjana de 50 persones diàries. Durant els dies de festa, els infants fins a 12 anys van poder gaudir aprendre a diferents tallers a fer una postal de Nadal, unes ulleres 2014, corbates, calendaris... A més a més, van gaudir de les campanades infantils i de l’espectacle de l’home dels nassos.

 

Més tard, dissabte 28 de desembre, gràcies al Ball de Gitanes del municipi va visitar Martorelles el Patge reial de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Fet que van aprofitar els més petits per entregar-li en mà les seves cartes.

 

 

El moment màgic va arribar la tarda del dia 5 de gener amb l’arribada de Ses Majestat els Reis Mags d’Orient amb carrosses estirades per cavalls, i on els infants del poble els van rebre amb 300 fanalets. Aquell dia Ses Majestats van repartir 300 kg de caramels, van recollir les cartes al pati de la Masia de Carrencà i finalment, a la nit, van entregar les cartes a cada casa.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10