II Edició Nit de la Cultura

Dilluns, 21 d'octubre de 2013 a les 00:00
II Edició Nit de la Cultura

Nota de premsa 22/10/2013

 

-         La nit de la cultura premia la trajectòria, la innovació i la promoció cultural.

 

El Consell de la Cultura de Martorelles, format per entitats culturals locals, artistes locals i estudiosos del patrimoni municipal, conjuntament amb la Regidoria de Cultura i joventut, organitzen els “Premis de la Cultura Martorelles 2013”, amb l’objectiu de guardonar i potenciar la creació, la investigació, la producció i la difusió cultural, de qualitat, al poble de Martorelles, realitzada per creadors, col·lectius i entitats que la treballen.

Les categories per aquesta edició son:

-    Premi a la trajectòria cultural:

(Per elecció entre representants del Consell de Cultura) Premi al reconeixement d’una entitat, persona o representació cultural a la seva trajectòria per al foment, coneixement i divulgació de la cultura a Martorelles i de Martorelles en fora.

-    Premi al foment i innovació cultural:

(Per elecció entre representants del Consell de Cultura) Premi al reconeixement d’una entitat, persona o representació cultural per al foment i/o innovació de la cultura a Martorelles.

-    Premi a la promoció juvenil i infantil de la cultura:

(Per elecció entre representants del Consell de Cultura) Premi al reconeixement d’una entitat, persona o representació per al foment de la cultural als infants i/o joves de Martorelles.

El proper 23 de novembre es lliuraran els premis en el marc de la Nit de la Cultura 2013 al Celler de Carrencà.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:09