Assumpta Pastor assumeix la responsabilitat de Dones i Igualtat

Divendres, 22 de novembre de 2013 a les 00:00
Assumpta Pastor assumeix la responsabilitat de Dones i Igualtat

El passat 18 de novembre l’Alcalde de Martorelles, Romuald Velasco, nomenava Assumpta Pastor Torres com a nova Regidora del Govern Municipal. D’aquesta forma s’amplia el pacte de govern actual, sent els grups polítics que participen: Units per Martorelles, Més Acció per Martorelles, Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa, Esquerra Republicana de Catalunya i Partit dels Socialistes de Catalunya. 

Un govern d’ampli espectre que consolida l’estabilitat del pacte de govern. Segons Velasco: "Ampliem el pacte de govern per garantir major estabilitat a aquest mandat que està sent tant complicat per culpa de la situació de crisi econòmica, i fer front als canvis que s’estan impulsant des del govern estatal i des de la Generalitat".

Assumpta Pastor Torres és especialista en polítiques de gènere, la martorellesenca exerceix d’Agent d’Igualtat a l’Ajuntament d’Esplugues del Llobregat. També ha estat Regidora de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, i és la Secretària de Política de les Dones del PSC al Vallès Oriental.

Segons la nova regidora, la seva incorporació al govern municipal ha de servir per impulsar el paper de les dones martorellesenques, així com per trencar les diferències de gènere que hi pugui haver al municipi.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:09