51 usuaris participen en el sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’

Divendres, 24 de gener de 2014 a les 00:00
51 usuaris participen en el sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’

Una iniciativa del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental per tal de promoure l’ús de les deixalleries i fomentar la recollida selectiva


2.366 usuaris i usuàries de la xarxa comarcal de deixalleries han participat en el primer sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’ que ha impulsat el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental amb l’objectiu principal de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i fomentar la recollida selectiva.

Pel que fa el nostre municipi, 51 veïns han participat però només un ha estat el guanyador: Baltasar Oliveras Tintó. L’afortunat en el sorteig, que es va fer el passat 10 de gener a la seu del Consorci, pot recollir el premi a la mateixa deixalleria a partir del dimarts 21 de gener.

El premi, un per deixalleria, inclou material per a la recollida selectiva de la matèria orgànica, el vidre, el paper-cartró i els envasos lleugers, així com elements de comunicació (díptics, imants, cartells...) i productes fets amb materials reciclats (bufanda, bolígraf, colors...). També inclou productes que contribueixen a reduir la generació de residus (bossa per anar a comprar, carmanyola, got per a festes...).

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10